Doluca Şehit Ali Can İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz; Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dolucasehitalicanio.meb.k12.tr

Adres - DOLUCA MAH. DOLUCA KÜME EVLERİ DOLUCA ŞEHIT ALİ CAN İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 110 İÇ KAPI NO 1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Doluca mah.doluca kümeevler no:110/1

Ulaşım Şehir merkezinden ve İlçe merkezinden öğretmen servisleriyle gidiş geliş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 19 km İl Merkezine 40 km